Αύριο η μεγάλη εκδήλωση του Σ.Δ.Α.Ε για την κλιματική αλλαγή και την αναγκαιότητα της ασφάλισης!

Ενημερωτική εκδήλωση για την κλιματική αλλαγή και τις επιπτώσεις της στην καθημερινότητα των πολιτών διοργανώνει ο Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Ν. Θεσσαλονίκης (ΣΔΑΕ)
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023 και ώρες 17.00 έως 20.00 στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace (Σαλαμίνος 3 & Καρατάσου, Θεσσαλονίκη)

Η κλιματική αλλαγή το τελευταίο διάστημα ανατρέπει όλο και πιο βίαια την καθημερινότητα νοικοκυριών και επιχειρήσεων με την μορφή όλο και πιο ακραίων καιρικών φαινομένων.

Αυτή η εξέλιξη θέτει σε πρώτο πλάνο την αξία της ασφάλισης με την ασφαλιστική βιομηχανία να καλείται να διαχειριστεί το οικονομικό βάρος των καταστροφών.

Στόχος της εκδήλωσης αποτελεί η ανάδειξη της αναγκαιότητας της ασφάλισης ώς μέσο αντιμετώπισης αυτής της νέας πραγματικότητας.

Το θέμα θα παρουσιάσουν ειδικοί εντός και εκτός του ασφαλιστικού χώρου, οι οποίοι θα αναδείξουν τα δεδομένα της νέας αυτής πραγματικότητας και παράλληλα θα προτείνουν λύσεις.

Με την ευκαιρία της πρώτης αυτής εκδήλωσης του Σ.Δ.Α.Ε για το 2023 θα γίνει και η τελετή κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Δ.Α.Ε θα χαρεί να υποδεχθεί όλους τους επαγγελματίες του Ν. Θεσσαλονίκης, ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και μη, και να συζητήσει μαζί τους για όλα τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν την κλιματική αλλαγή και την συσχέτιση αυτής με τον ασφαλιστικό κλάδο.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email