Διοικητικό Συμβούλιο Σ.Δ.Α.Ε.

Αριστείδης Βασιλειάδης

Πρόεδρος Δ.Σ

Μετά από 20 και πλέον χρόνια δραστηριοποίησης μου στον ασφαλιστικό κλάδο με ιδιότητα και του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή αλλά και μέσω των άλλων σχετικών με τον κλάδο επαγγελματικών μου δραστηριοτήτων, είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με χιλιάδες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές σε όλη την Ελλάδα και να μοιραστώ τους προβληματισμούς τους. Πλέον, είμαι σε θέση να γνωρίζω εις βάθος τις προκλήσεις, τις αντιξοότητες αλλά και τις ανάγκες πρακτικής υποστήριξης των ανθρώπων της πρώτης γραμμής στον κλάδο μας. Αποφάσισα να συνεισφέρω ενεργά και με απόλυτη υπευθυνότητα στην επανεκκίνηση του ΣΔΑΕ, γιατί είμαι πεπεισμένος πως για πρώτη φορά μία ομάδα νέων ανθρώπων, που έχουν όρεξη για σοβαρή και σκληρή δουλειά, θέλουν η Θεσσαλονίκη να έχει την ουσιαστική και δυναμική εκπροσώπηση που της αρμόζει.

Ισαάκ Δουμάνης

Α Αντιπρόεδρος

Πρώτα από όλα αν δεν ήμουν πεπεισμένος ότι ο ΣΔΑΕ μπορεί να επηρεάσει κεντρικές αποφάσεις δεν θα λάμβανα μέρος. Ξεκινώντας από αυτό είμαι σίγουρος, ότι με τις ενέργειες του ΣΔΑΕ μπορούμε να επηρεάσουμε την καθημερινότητα μας. Ιεραρχώντας τα προβλήματα που υπάρχουν -και είναι πολλά όπως νόμοι, φορολογικό, ασφαλιστικό, συνεργασίες, κανονισμοί, πιστοποιήσεις- αλλά βασικά εστιασμένοι στις λύσεις και στις ευκαιρίες της επόμενης μέρας σε ένα ταχύτατα και συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον. Είμαι εδώ γιατί πιστεύω, ότι πρέπει να μάθουμε να λειτουργούμε ως μία σημαντική μονάδα μέσα σε ένα σύνολο που θα αναπτύσσεται.

Ιωάννης Χρήστου

Β Αντιπρόεδρος

Όραμα μου, και θέλω να πιστεύω ότι ταυτίζομαι με τους συναδέλφους μου, είναι ο ΣΔΑΕ σε έναν χρόνο από σήμερα να έχει ξεπεράσει τα όποια εμπόδια μπορεί να δημιουργηθούν. Από τη σύσταση της διοικήσεως και έπειτα, να έχει καταστεί ένας σύνδεσμος πολύ δυναμικός με ενεργά μέλη, τα οποία θα προσέλθουν έπειτα από το κάλεσμα, που θα συνεχίσουμε να απευθύνουμε στους συναδέλφους για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση. Έτσι θα αποκτήσουμε μεγαλύτερη φωνή για τα δικαιώματα του επαγγελματία διαμεσολαβητή, με οικονομική ανεξαρτησία και τέλος με ομοψυχία και ομοφωνία, ώστε να είμαστε ενωμένοι σε οιονδήποτε προσπαθήσει να βαλθεί ενάντια στον επαγγελματία διαμεσολαβητή με οιοδήποτε τρόπο.

Σταύρος Αθανασιάδης

Γενικός Γραμματέας

Η εθελοντική μου ενασχόλησή στα κοινά του Σ.Δ.Α.Ε. πριν από την αδρανοποίηση του και χωρίς να είμαι μέλος του ΔΣ, μου απέδειξε πως μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχει η ύπαρξη του Συνδέσμου. Εκείνο που φάνηκε και τότε, αλλά διαφαίνεται και τώρα, είναι πως όλοι μαζί οι συνάδελφοι μπορούμε να πετύχουμε τον εκσυγχρονισμό του επαγγέλματός μας και την προάσπιση των συμφερόντων μας στις τεκτονικές αλλαγές που έρχονται.

Βασίλης Πανίδης

Ταμίας

Η εξέλιξη της τεχνολογίας τα επόμενα χρόνια θα είναι αλματώδης! Αυτό θα επιφέρει κοσμογονικές αλλαγές στον τρόπο ζωής μας και κατά συνέπεια, σε πάρα πολλά επαγγέλματα. Κάποια θα εξαφανιστούν, άλλα θα αλλάξουν ριζικά! Ένα από αυτά θα είναι αναμφίβολα και το επάγγελμα του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή! Ξεχάστε τα φυλλάδια με τις χαμηλότερες τιμές στην ασφάλεια αυτοκινήτου! Τα αυτοκίνητα θα κινούνται μόνα τους και τα ατυχήματα θα περιοριστούν στο ελάχιστο! Τα ασφάλιστρα θα εκμηδενιστούν! Τα μέτρα ασφάλειας κατά των διαρρήξεων ή της φωτιάς θα επηρεάσουν, επίσης, τα ασφαλιστήρια περιουσίας! Οι παραδοσιακοί κλαδί ασφάλισης θα καταρρεύσουν, αλλά νέες ανάγκες θα προκύψουν. Σε αυτό τον μεταβαλλόμενο κόσμο, η εκπαίδευση και η ενημέρωση θα αποτελέσουν αναγκαίο παράγοντα επιβίωσης! Και ένα συλλογικό όργανο όπως ο ΣΔΑΕ μπορεί να παράσχει στα μέλη του υψηλής ποιότητας εκπαίδευση και ενημέρωση. Ελάτε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις του μέλλοντος ενωμένοι! Για την επιβίωσή μας!

Σωτηριάδης Γρηγόρης

Μέλος

«Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο. Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι». Μετά από 25 χρόνια πορείας γνωρίζω πολύ καλά ποια είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και ήρθε η ώρα να δώσουμε και τις λύσεις. Θα είμαι δίπλα στους συναδέλφους που με χρειάζονται και απέναντι σε αυτούς που θέλουν να υποβιβάσουν και να εξαλείψουν τον κλάδο μας. Πιστεύω στην εθελοντική προσφορά και στην ουσιαστική παρέμβαση για την λύση των προβλημάτων μας. Τα αποτελέσματα θα είναι εκπληκτικά αν η μικρή προς το παρόν ομάδα μας καταφέρει να συσπειρώσει όλους τους Ασφαλιστές της Θεσσαλονίκης!

Δημήτρης Τσιορπάκας

Μέλος

Ύστερα από χρόνια χωρίς την ύπαρξη κανενός ασφαλιστικού συλλόγου στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε εκ νέου ο ΣΔΑΕ, με πολύ λίγους από εμάς, φτάνοντας μέσα σε λίγες ημέρες να έχει αρκετά νέα μέλη. Σε ένα χρόνο από τώρα και με τις προκλήσεις της αγοράς περιμένω από όλους τους συναδέλφους στη Θεσσαλονίκη, και όχι μόνο, να έχουν αγκαλιάσει αυτό το νέο εγχείρημα δίνοντας δυναμικό παρόν, αλλά συνάμα διαγράφοντας το μέλλον που αξίζει στο επάγγελμα μας.